MVO Westland, ondernemen met je hart!

"Laat u ook inspireren, meldt u aan voor onze events"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

"Samen met het bedrijfsleven werken we aan 'MVO 2.0'"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

HortiHeroes Pizza Session Patijnenburg

Hoe kunt u met uw bedrijf bijdragen aan een duurzame sector, in beide betekenissen van het woord?

De glastuinbouwsector staat onder druk en moet vernieuwen om in te kunnen spelen op de grote wereldwijde maatschappelijke veranderingen en uitdagingen. Nieuw talent om dit te bewerkstelligen is vaak lastig te vinden. HortiHeroes verbindt sectoren en ontwikkelt talent om tot nieuwe ideeën en oplossingen te komen voor binnen en buiten de sector. Graag nodigen wij u namens Patijnenburg en HortiHeroes uit voor een borrel waarbij u informeel kennis kunt maken met HortiHeroes, de talenten uit de HortiHeroes Academy en hun vernieuwende concepten én kunt u onderzoeken hoe u en uw bedrijf kunnen bijdragen aan een duurzamere sector en samenleving. Echte impact dus!

HortiHeroes: Nieuw platform voor talentontwikkeling en innovatie in de sector
De drie pijlers van HortiHeroes: Arena, Academy en Startup verbinden de Food & Flower Industry met startups, talenten, bedrijven, studenten en young professionals uit verschillende sectoren. HortiHeroes laat sectoren samenkomen in de Arena en hen kennis maken met nieuwe businessmodellen en startups en biedt met de Academy trainingen aan interne talenten op het gebied van intrapreneurship om o.a. grote inspirerende vraagstukken in de sector op te lossen.

Word geïnspireerd en kom in contact!
Op donderdag 14 juni organiseren Patijnenburg en HortiHeroes de eerste ‘HortiHeroes Pizza Session’ waarbij de 16 jonge helden en de MVO partners samen brainstormen over de impact van de nieuwe innovatieve ideeën die deze intrapreneurs hebben ontwikkeld. Laat u vooral inspireren en droom mee over een mooiere toekomst.
Daarnaast zullen bedenker en oprichter van HortiHeroes en eigenaar van Neuroeconomics & Strategy bedrijf Twogather Desh Ramnath uitleggen waarom het belangrijk is om de ‘on-Nederlandse’ bühne te beklimmen om als MVO- of tuinbouw(gerelateerde) onderneming de wereld te veranderen. Daarna zal Hélène Oostdijk van InsideStory uitleggen hoe je dat moet doen in een meeslepend, inspirerend en eerlijk verhaal. Van wetenschap van het brein naar het theater van de maatschappij.
Een heerlijke informele avond met mooie verhalen die onze toekomst vormgeven!

Programma
17.00u Ontvangst
17.30u Desh Ramnath - Het effect van het brein op duurzame verkoop
17.45u Hélène Oostdijk - Hoe bouw je een goede storyline die het brein beïnvloedt?
18.00u Pizza Session met de HortiHeroes talenten - Let the future pick your brain
19.00u Slotwoord