MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

MVO Westland aanwezig bij WK Hockey

Het is u natuurlijk niet ontgaan. Het succesvolle WK Hockey in het Kyocera stadion in Den Haag. De regio Westland was erg betrokken bij dit WK. Er waren topteams die trainden bij Hockey Vereniging Westland en er werd naast het stadion een tijdelijke en innovatieve kas gebouwd.

In dit ‘Westland Greenhouse’ kregen de internationale bezoekers een kijkje in de wereld van verse en gezonde voeding. MVO Westland was partner van het Westland Greenhouse en had hiervoor verschillende werkzaamheden verricht.

Naast deze zichtbaarheid zijn ook de partners van MVO Westland uitgenodigd om een wedstrijd te bezoeken. Dit werd zeer gewaardeerd, maar door het grote aantal aanmeldingen hebben we helaas niet iedereen van kaarten kunnen voorzien.

Maar, komend voetbalseizoen is MVO Westland tweewekelijks te vinden in het Kyocera stadion. In dit geval bij de thuiswedstrijden van ADO Den Haag. In een gedeelde skybox beschikken we over een aantal kaarten per wedstrijd. Uiteraard zetten we deze kaarten in om onze partners uit te nodigen en in contact te laten komen met andere bedrijven uit de regio. Hou onze nieuwsbrief dus in de gaten, want zondag 10 augustus a.s. staat de eerste wedstrijd (tegen Feyenoord) al op het programma!

Terug naar nieuwsoverzicht