MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Voorzitter VNO-NCW Hans de Boer komt naar Westland

Op de foto is de potplantentribune van Flora Holland nog leeg maar op 4 december a.s. zitten er ruim 400 ondernemers tijdens de Werktop Haaglanden, een initiatief van MVO Westland, samen met de samenwerkende partijen.

Meld u direct aan om op donderdag 4 december 2014 de Werktop Haaglanden bij te wonen

Tijdens deze inspirerende ondernemersbijeenkomst wordt u geïnformeerd over de veranderingen op de arbeidsmarkt door kopstukken uit het bedrijfsleven en de overheid. Daarmee doet u waardevolle inspiratie op om te ondernemen met uw hart.

Voorzitter van VNO-NCW, Hans de Boer, voorzitter van Cedris, Job Cohen en voorzitter van FNV, Ton Heerts, zitten met elkaar aan tafel om u als werkgever te inspireren op het gebied van arbeid. Zij geven hun kijk op de nieuwe ontwikkelingen waar u als werkgever vanuit de Participatiewet mee te maken krijgt. Met scherpe vragen worden ze geprikkeld door de dagvoorzitter. Natuurlijk krijgt u de gelegenheid om actief deel te nemen aan de discussies.

Naast de landelijke gasten, wordt ook ingezoomd op onze lokale arbeidsmarkt. Verschillende regionale ondernemers komen aan het woord. Zij geven voorbeelden en tips over de manier waarop arbeidsgehandicapten binnen hun eigen bedrijf een plek hebben gevonden en hoe zij ondernemen met hun hart.

We zien uit naar uw komst op:

Donderdag 4 december 2014
Ontvangst 14.30 uur
Eindtijd 18.00 uur
FloraHolland, Naaldwijk

Meld u zo snel mogelijk aan via het online registratieformulier, want het aantal plaatsen is beperkt! Na uw aanmelding ontvangt u binnen drie weken een digitale bevestiging van deelname, het programma en een routebeschrijving.

Wij hopen u op 4 december te mogen verwelkomen.

Het Werkgeversservicepunt Haaglanden is een samenwerking van: Werkgeversservicepunt Den Haag, Werkgeversservicepunt Delft, Werkgeversservicepunt Rijswijk, MVO Westland en UWV.

Terug naar nieuwsoverzicht