MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

MVO Gala groot succes

Maandagavond 17 november was Westland Theater de Naald de gastheer van het eerste MVO Westland Ondernemers Gala. Ruim 200 genodigden waren naar deze sfeervolle locatie gekomen om zich te laten verrassen door het inspirerende programma, recht uit ons hart.

Na het ontvangst en de koffie in de foyer, werd de grote zaal geopend en konden de gasten plaatsnemen in het theater. Er werd gestart met een inspirerende film (zie onderstaand), waarbij veel van de aanwezige ondernemers aan het woord kwamen. “Deze film zou wel een uur kunnen duren”, zei gastvrouw Desiree Curfs van MVO Westland vanaf het podium. “Er zijn inmiddels zoveel mooie verhalen te vertellen van onze MVO-partners. Allemaal prachtige verhalen van ondernemers die door hun bijdrage de wereld een stukje mooier maken. Daar mogen we samen trots op zijn! Deze avond is voor jullie en jullie partners. Omdat wij weten hoe belangrijk partners zijn.”

Vervolgens leverde Dario Fo een bijdrage met een optreden uit de opera Halka door een voornamelijk uit Polen afkomstig zangkoor. Als toetje werd er een tweede bijzonder koor ingezet; de MVO-partners zelf. Wethouder El Mokaddem bleek een gouden keeltje te hebben, maar ook Marianne de Winter, Ad van den Akker en Astrid van de Voort zongen vol overtuiging de zaal toe zich in te zetten voor de medemens.

Uiteindelijk zong de hele zaal uit volle borst mee met het MVO Westland-lied dat speciaal voor dit gala geschreven was door Kees Toets. “Dat is symbolisch voor de wijze waarop in Westland met elkaar een succes gemaakt wordt van maatschappelijk ondernemen. Door er samen voor te gaan, worden er kansen geboden aan mensen die anders aan de kant blijven staan.” Vervolgens gingen de voetjes van de vloer na een swingende openingsdans van onze burgemeester Sjaak van der Tak en Desiree Curfs. Curfs kijkt terug op een geslaagde avond: “We kunnen trots zijn op ons Westland.”

Klik hier voor de foto's van de avond

Terug naar nieuwsoverzicht