MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Succesvolle regionale Werktop over Participatiewet

Job Cohen, Hans de Boer en Ton Heerts in gesprek over de toekomst van werkzoekenden met een arbeidsbeperking.

Donderdag 4 december vond de regionale Werktop Haaglanden plaats bij Flora Holland in Naaldwijk. Ruim 350 ondernemers lieten zich informeren over de Participatiewet en hoe ze kunnen ondernemen met hun hart. De Werktop is een initiatief van het Werkgeversservicepunt Haaglanden in samenwerking met VNO-NCW West en MKB Zuid-Holland. De middag werd geopend door de wethouder van de Gemeente Westland, Mohamed el Mokaddem. Vervolgens discussieerden Ton Heerts, Job Cohen en Hans de Boer over de aankomende veranderingen op de arbeidsmarkt, met de invoer van de Participatiewet op 1 januari 2015. Tevens gaf de Haagse wethouder van Sociale Zaken en Werkgelegenheidsprojecten, Rabin Baldewsingh een toelichting, namens de samenwerkende partijen, op de nieuwe manier van werken van werkgevers, gemeenten en werknemers. De ambitie is om samen met werkgevers in de toekomst nog meer werkzoekenden, ook met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt, aan het werk te helpen.

Inge Vermeulen, Directeur gemeente Westland woonde de Werktop Haaglanden bij. “Ondernemen met je hart, dat gaat om mensen kansen geven. Alle mensen hebben een beperking, we vullen elkaar aan”.

Over Werkgeversservicepunt Haaglanden
Het Werkgeversservicepunt Haaglanden is een samenwerking van: Werkgeversservicepunt Den Haag, Werkgeversservicepunt Delft, Werkgeversservicepunt Rijswijk, MVO Westland en UWV. De Werkgeversservicepunten helpen werkgevers graag bij het vinden van geschikt personeel. Dit kan vanwege het enorme aanbod op de arbeidsmarkt tenslotte een hele klus zijn. Tevens kunnen werkgevers bij het Werkgeversservicepunt terecht voor diverse andere personeelsvraagstukken.

V.l.n.r Renzo Deurlo, Bjorn Lugthart, Stephan Brandligt, Dimitri Markidis, Rabin Baldewsingh, Ton Heerts, Desiree Curfs, Hans de Boer, Mohamed el Mokaddem, Job Cohen, Theo de Bakker, Jan-Jaap de Haan

Terug naar nieuwsoverzicht