MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Van MVO-accountmanager naar Productieleider

Henk van Ruyven, voorheen MVO Accountmanager, is per 1 januari 2015 gestart als productieleider bij Patijnenburg voor (o.a.) het project dat hij zelf heeft opgezet. Henk vertelt over zijn nieuwe job, waar hij inmiddels al een kleine maand zijn volledige ziel en zaligheid in stort.

“Binnen Patijnenburg heb ik de uitdaging gekregen om leiding te geven aan de afdeling ‘verpakken’ en zo een groep van 60 mensen op twee locaties passend werk te bieden. Natuurlijk op de vertrouwde locatie van Patijnenburg, maar ook op een nieuwe locatie bij een kweker in ’s Gravenzande. In december is daar hard gewerkt om alles gereed te krijgen en vanaf 5 januari zijn we daar gestart met 25 mensen, die voorheen op de locatie Patijnenburg werkte. De werkzaamheden die wij doen zijn specifiek gericht op de tuinbouw, waarbij u kunt denken aan:
- Plantcomposities maken
- Veilingklaar maken van planten
- Klaarmaken van plantenacties
- Andere voorkomende werkzaamheden.

Op de locatie van Patijnenburg heb ik de opdracht gekregen om de Ver- In- en Ompak afdeling verder uit te bouwen. Mijn focus ligt nu vooral op het soepel laten verlopen van de werkzaamheden op de nieuwe locatie, maar in de toekomst zal ik ook tijd inruimen voor acquisitie. Als de organisatie straks 100% staat, kan er natuurlijk meer werk bij!”

Edwin Zuidgeest neemt de taken van Henk over. Edwin is niet onbekend met de tuinbouw en wordt de komende periode verder door Henk geïntroduceerd bij de bestaande relaties.

Terug naar nieuwsoverzicht