MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Lans Tomaten nieuwe MVO Convenant Partner

Op woensdag 18 maart hebben Ariën van der Lans en Sander van der Maarel van LANSTOMATEN aan de Groeneweg in ’s Gravenzande een handtekening gezet onder het MVO Convenant. Na een samenwerking van een aantal jaar werd vol trots de handtekening gezet.

Van der Maarel is binnen Lans verantwoordelijk voor de personeelszaken: “Wij willen mensen een kans geven weer terug te keren op de arbeidsmarkt. Iedereen moet een eerlijke kans krijgen op een baan in de agrarische sector. Door het partnerschap dat Lanstomaten samen met MVO Westland heeft, wil Lanstomaten uitdragen dat het een sociale organisatie is, waarbij tijd in mensen gestoken wordt om er gezamenlijk op vooruit te gaan. De grootste beloning is om mensen te zien opbloeien, omdat ze die ene kans krijgen en grijpen.”

MVO Accountmanager Edwin Zuidgeest is ook verheugd met deze samenwerking. “Fijn om weer een mooi bedrijf toe te voegen aan onze MVO-partners. We werken al langer samen en nu is het partnership officieel ondertekend. Maandag gaat er een kandidaat aan de slag en ze heeft er heel veel zin in. We zijn blij dat Lans haar deze kans biedt.”

Terug naar nieuwsoverzicht