MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Bijzondere ‘stagiair’ voor MVO Westland

Werkweek 12 is bijna voorbij. Dat betekent ook een einde van de meeloopweek van de Wethouder Sociale Zaken van gemeente Westland. Mohamed el Mokaddem had een week lang zijn agenda leeggemaakt om een kijkje in de keuken te nemen van de re-integratie afdeling van MVO Westland.

Ter voorbereiding was er een heel programma gemaakt om de wethouder een zo goed mogelijk beeld te geven. Zo kwamen o.a. de bijeenkomsten/onderwerpen aan bod;
- voortgangsgesprekken met verschillende kandidaten
- jobcoachingsgesprekken
- de voorlichtingsbijeenkomst voor jongeren
- de werkzoeker
- de sollicitatietraining
- bezoeken aan bedrijven en in gesprek met ondernemers
- meewerken op de productieafdeling
- discussiebijeenkomst op basis van stellingen met mensen uit de bijstand

Wethouder El Mokaddem was blij met deze informatieve week: “Ik wil graag een goed beeld krijgen van de praktijk, daarom heb ik deze week een kijkje in de keuken gekregen van de re-integratie afdeling van MVO Westland. Het doel van deze week was om de werknemers, kandidaten en werkgevers te spreken en te horen wat er speelt. Gewoon in hun dagelijkse werkprocessen. Ik heb alle facetten nu intensief meegemaakt en dat heeft me een goed beeld gegeven. Het werk dat de medewerkers van MVO Westland doen is erg belangrijk en dat verdient ondersteuning van de gemeente. We willen tenslotte een Westland waarbij iedereen een kans krijgt!”

Terug naar nieuwsoverzicht