MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Regionale benadering zorgt voor betere dienstverlening

Tenminste dat is waar wij heilig van overtuigd zijn! Wij, is in dit geval arbeidsmarktregio Haaglanden, waaronder de gemeente Delft, Den Haag, Rijswijk, Westland en het UWV vallen. Door de samenwerking is de dienstverlening op elkaar afgestemd en kan uit een breder aanbod van kandidaten gezocht worden voor een perfecte match.

MVO Westland werkt intensief samen met deze collega’s uit de regio. Zo wordt er onderling kennis en vacatures gedeeld. Het kan dus zijn dat een Westlandse inwoner uit de bijstand aan de slag gaat bij een bedrijf in Den Haag. Maar zo kan ook een geschikte kandidaat uit Delft worden voorgesteld aan een werkgever in Westland. Het belangrijkste voor de werkgever is tenslotte dat hij iemand een kans kan geven op werk, maar er moet natuurlijk wel een match zijn.

Deze samenwerking zorgt voor een groot bestand met gemotiveerde kandidaten om uit te putten. Daarbij is het wel zo dat wij, als MVO Westland, altijd eerst naar de beschikbare Westlanders kijken die bij ons in traject zijn. Pas als er geen match is, wordt er breder gezocht. Of als een werkgever meerdere functies heeft, die vanuit Westland niet allemaal in te vullen zijn.

Samengevat, door de regionale samenwerking kunnen wij de werkgever een betere dienstverlening bieden én kunnen ook onze kandidaten de mogelijkheden van ‘over de grens’ benutten!

Op de foto staan de trekkers van de regionale sectorplannen en hun leidinggevenden.

Terug naar nieuwsoverzicht