MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Desiree Curfs gaat nieuwe uitdaging aan

Op 1 maart 2007 liep Desiree Curfs voor het eerst als directeur door de bedrijfshallen van Patijnenburg. De kersverse Westlandse verliet Limburg voor een woning in de glazen stad waar ze nog nauwelijks bekend was. Op 21 december 2006 betrok ze haar huis en prompt ging de bel. Een jongen stond voor de deur en wenste Desiree fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar namens Het Hele Westland. Namens het héle Westland?? Namens al die Westlanders?? Creatief bedacht van die knaap… Natuurlijk kreeg deze jongeman een fooitje, ondanks dat Desiree geen idee had waar het precies over ging.

Hoe anders is het anno 2015. Het onbekende Het Hele Westland, bleek een populaire krant te zijn en werd een medium waar Desiree regelmatig met foto en verhaal in te zien is om de boodschap van Patijnenburg en MVO Westland te delen.

Vanaf juni wordt Desiree directeur bij Stroomopwaarts. Ze gaat daar aan de slag met de fusie van 3 sociale diensten en 3 SW-bedrijven. Een enorme uitdaging.

Desiree over haar carrièreswitch: “Na 8 hele mooie jaren in Westland met ondernemers samen te bouwen aan sterk sociaal werkbedrijf kan ik met een gerust hart het stokje overdragen aan de kanjers binnen Patijnenburg en van MVO Westland. Samen met gemeente Westland en alle mooie Westlandse ondernemers blijft het team er voor zorgen dat er niemand onnodig aan de kant staat. Ik vind het eervol drie gemeenten te mogen helpen in het realiseren van een nieuw participatiebedrijf. Daarbij zal ik de inspiratie van afgelopen jaren die jullie mij gaven inzetten. Ik blijf in de buurt dus geniet op een afstandje van alle mooie resultaten in de toekomst binnen Westland.”

Terug naar nieuwsoverzicht