MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

E. den Dekker neemt weer iemand aan!

Bij E. den Dekker is vandaag (13 april 2015) de tweede medewerker vanuit MVO Westland gestart. E. den Dekker is gespecialiseerd in de import en export van planten naar alle landen van Europa. Het bedrijf zit gevestigd op het terrein van FloraHolland en heeft ruim vijftig medewerkers in binnen- en buitenland. Sinds vandaag is E. den Dekker ook officieel MVO Convenant Partner!

Max Lumenta is teamleider en vertelt over de samenwerking. ”We hebben verschillende eenvoudige taken waar we mensen die wat meer geschoold zijn niet voor kunnen vinden. De SW-medewerker die hier via Patijnenburg aan de slag is gegaan is erg betrokken en hij wil zijn werk goed doen. Tevens is er een goede samenwerking en veel betrokkenheid vanuit MVO Westland, hier zijn er heel tevreden over. Om onze samenwerking verder uit te bouwen geven we nu ook een iemand uit de bijstand een kans om weer lekker aan de slag te gaan.”

MVO-accountmanger Edwin Zuidgeest is natuurlijk blij met deze werkgever. “Nadat er iemand met een arbeidshandicap succesvol werkt binnen E. den Dekker, zijn ook de mogelijkheden besproken om een vacature beschikbaar te stellen voor onze mensen uit de bijstand. Deze vacature sloot goed aan bij een gemotiveerde vent met al flink wat jaren ervaring. Na het eerste gesprek was er een goed gevoel en vandaag is dus zijn eerste werkdag. Super leuk natuurlijk!”

Max Lumenta heeft eerder ook meegewerkt aan een filmpje voor de website Onbeperkt Ondernemen en vertelt over zijn ervaring met de medewerker van Patijnenburg.

Terug naar nieuwsoverzicht