MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Henk Salome nieuwe aanjager MVO Westland

Henk Salome wordt per ingang van 1 september a.s. de nieuwe aanjager van MVO Westland. Dit is 18 juni 2015 bekendgemaakt door wethouder Sociale Zaken Mohamed el Mokaddem tijdens MKB BeachPreat, dat dit jaar in het teken stond van MVO Westland, Ondernemen met je hart!

“We zijn erg blij met Henk als nieuw gezicht van MVO Westland. Henk is ondernemer puur sang en heeft daardoor een goed beeld wat er gevraagd wordt vanuit de werkgevers. Daarnaast heeft hij een breed netwerk binnen het Westland, zodat hij de MVO-accountmanagers kan helpen om het aantal MVO Partners uit te breiden. We zijn erg blij dat hij zijn groene hart laat spreken en zich voor dit gezamenlijke doel in wil zetten.” Aldus Mohamed el Mokaddem

Salome heeft meer dan dertig jaar voor de Van Duyn Groep en later het concern Dutch Flower Group gewerkt. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van de bedrijven van het concern en het versterken van de sierteeltsector in Nederland.

Op dit moment is hij voorzitter van Hospice Beukenrode en Tennisvereniging LTC Naaldwijk. Na de zomer volgt er een nadere kennismaking met Salome en zal hij zich actief als aanjager van MVO Westland laten zien.

Terug naar nieuwsoverzicht