MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Brede steun voor corsoboot MVO Westland

Nog een paar dagen en dan staat de regio weer in het teken van het Varend Corso. Dit jaar vaart MVO Westland/Patijnenbug voor het eerst mee met de boot ‘Pluk de dag en open je hart!’. “Met onze boot willen we bij een breed publiek aandacht vragen voor MVO Westland, want iedereen kent wel iemand die onbedoeld thuis zit zonder baan. De titel ‘Open je hart’ is een oproep aan de ondernemers langs het water om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven.”

Betty Talstra, interim directeur van Patijnenburg, is blij dat de lang gekoesterde wens in vervulling komt. “We hebben al meerdere keren gedacht aan deelname aan het Varend Corso, maar dat was er nog niet van gekomen. We hebben het nu intern goed opgepakt en daarbij veel partijen gevraagd om ons te helpen.” Betty doelt hier op de bedrijven Intergreen, Best Fresh Group, 3D Create, Kwekerij Overgaag, Deliflor Crysanten, Kees Stijger Tomaten, KP Holland en Mared-Bra bv die materiaal of producten hebben gesponsord voor het decoreren van de boot. “Angelique Brabander en Monique van Etten zijn onze bevlogen arrangeurs en hebben een lijst opgesteld van benodigde verse producten. Onze trouwe partners wilden ons daar maar al te graag mee helpen. Je zult begrijpen dat we erg blij zijn met bedrijven die zo betrokken zijn met ons.”

Hoe de boot er uit komt te zien blijft nog even een verrassing, maar dat de huisstijlkleuren van MVO Westland er in terug komen is zeker. “De boot wordt vooral groen en paars, maar we geven ook een knipoog aan het logo van Patijnenburg. Op Twitter (@MVOWestland) plaatsen we af en toe een foto, maar iedereen moet echt tot vrijdag wachten voor het eindresultaat.”

Terug naar nieuwsoverzicht