MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Deelname Varend Corso 2015 zeer geslaagd

Afgelopen weekend hebben er 510.000 mensen langs de waterkant gestaan om het Varend Corso voorbij te zien komen. Dit jaar was MVO Westland / Patijnenburg één van de deelnemers. Onze paars/groene boot was nummer 42 in de stoet van totaal 50 boten.

Het begon allemaal een aantal maanden geleden toen er concreet contact was met het organisatiecomité van het Varend Corso. Edwin Bakker van Patijnenburg en Edwin Zuidgeest van MVO Westland zijn hier mee aan de slag gegaan en al snel kwamen de twee enthousiaste arrangeurs, Angelique Brabander en Monique van Etten, aan tafel om de boot vorm te geven. De 7 energieke meiden op de boot moesten het e.e.a. een frisse en vlotte uitstraling geven en dat is goed gelukt. Zo goed zelfs, dat de jury van het Varend Corso de tweede prijs uitreikte voor de beste figuratie!!

Het succesvolle weekend hebben we zeker ook te danken aan onze sponsors. Veel (verse) producten op de boot zijn beschikbaar gesteld door belangrijke relaties van MVO Westland, zodat het e.e.a. ook financieel haalbaar was. Het eindresultaat mocht er zijn!

Er werd veel gesproken over onze boot en er waren foto’s en reacties terug te lezen op social media. Er stonden stukken in de krant en er waren beelden op de WOS. MVO Westland / Patijnenbug heeft dus weer een flinke dosis aan PR te pakken. De Corso-koorts is inmiddels weer wat gedaald en we kijken terug op een zeer geslaagd weekend. Er zijn nu al weer ideeën voor volgende jaar….

Nogmaals; sponsors Inergreen, Best Fresh Group, 3D Create, Kwekerij Overgaag, Deliflor Crysanten, Kees Stijger Tomaten, KP Holland en Mared-Bra bv bedankt voor jullie bijdrage!

Terug naar nieuwsoverzicht