MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Start-up Zakelijk-Adres wordt MVO Partner

Vrijdag 21 augustus heeft MVO Westland er weer een enthousiaste partner bij gekregen. Het jonge bedrijf Zakelijk-Adres, gevestigd in De Lier, is MVO Convenant Partner geworden.

Zakelijk-Adres is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor in- en outbound telefoonverkeer, een soort onderneming dat nog niet in het netwerk van MVO Westland was vertegenwoordigd. “We zijn blij dat Zakelijk-Adres partner is geworden. We hebben in korte tijd een hele goede relatie opgebouwd en er zijn meerdere mensen aan de slag gegaan. Daarvan heeft er één een contract verdiend en binnenkort is de proefplaatsing van twee andere kandidaten afgelopen. Ook voor hun ligt er een contract klaar. Daarnaast is Zakelijk-Adres groeiend, dus ook voor de toekomst kunnen we kansen blijven bieden voor mensen die nu zonder werk zitten.” Aldus Edwin Zuidgeest, MVO Accountmanager.

Eigenaar Nabila Ouass vindt de binding met de regio belangrijk. “Als start-up zijn we net gevestigd in Westland en door de samenwerking met MVO Westland krijgen we direct een band met de regio. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat mensen uit de bijstand ook een kans krijgen. Ik denk dat de kwaliteiten van deze groep onderschat wordt door veel ondernemers. Die kwaliteiten zijn er echt wel en daar willen we optimaal gebruik van maken.”

Terug naar nieuwsoverzicht