MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

'Uitstekend partnerschap met MVO Westland'

Vorige week dinsdag heeft René Akkermans, regiomanager bij Tzorg, het MVO Westland convenant ondertekent. Daarmee is de thuiszorgorganisatie officieel partner van MVO Westland. De ondertekening van het contract verzilverde een samenwerking die al ruim anderhalf jaar van kracht is. Via MVO Westland hebben verschillende mensen met een bijstandsuitkering een baan gevonden bij Tzorg.

“Vorig jaar hebben we 30 mensen vanuit MVO Westland een baan kunnen bieden en voor dit jaar staat de teller al op 12”, vertelt René Akkermans. Tzorg nam vorig jaar april de Huishoudelijke Zorg van Careyn over. Het ging om thuiszorg in 32 gemeenten, waaronder Westland. “We geven vacatures door aan MVO Westland en zij helpen ons aan geschikte kandidaten. Die samenwerking is erg prettig. Wat ons betreft wordt zoveel mogelijk thuiszorgwerk uitgevoerd door mensen die niet aan een baan kunnen komen. Thuiszorg is belangrijk en dankbaar werk dat in principe heel gemakkelijk opgepakt kan worden.”

“MVO Westland werkt heel erg proactief”, gaat Akkermans verder. “Wanneer zij een persoon in hun bestand krijgen waarvan ze het idee hebben dat die geschikt is voor onze organisatie, dan gaan ze daar direct mee aan de slag. Ze bieden hem of haar de juiste cursus of training aan en zodra wij aangeven dat we een vacature hebben, kunnen zij direct de juiste persoon aanbieden. Bovendien denkt MVO Westland heel innovatief en komen ze soms met uitdagende ideeën of oplossingen waar we zelf nog niet over hadden nagedacht. Ja, we hebben een uitstekend partnerschap. Daarmee wordt het voor ons heel gemakkelijk en prettig om maatschappelijk verantwoord te ondernemen!”

Terug naar nieuwsoverzicht