MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

GJ: 'We bieden tijdelijke baan èn een diploma'

GJ Personeelsdiensten en Patijnenburg zijn in het kader van MVO Westland een interessant project begonnen. Mensen vanuit de bijstand assembleren binnen het project assimilatielampen op Patijnenburg. GJ Personeelsdiensten zorgt voor de verloning en zet zich in om de mensen na afloop van het project verder aan werk te helpen. Bovendien kregen ze de kans een cursus te volgen. Vorige week donderdag werden de diploma’s uitgedeeld.

Ralph Vos van GJ Personeelsdiensten vertelt: “Voor mensen die lange tijd in de bijstand zitten, is het belangrijk dat ze er aan kunnen wennen om weer aan de slag te gaan. Dit project biedt die mogelijkheid. Daarnaast laten we de mensen een cursus volgen. Bijvoorbeeld Heftruck, BHV of VCA. Dit zijn zaken die tegenwoordig erg vaak gevraagd worden door werkgevers. Met het diploma èn deze recente werkervaring op zak, kunnen wij deze mensen beter aan een baan helpen bij onze (potentiële) opdrachtgevers en natuurlijk bij alle MVO aangesloten bedrijven.”

GJ Personeelsdiensten zet zich al geruime tijd in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. “Voor veel bedrijven bestaat er een drempel om in zee te gaan met deze groep, maar ze verdienen zeker een kans”, vertelt Ralph Vos. “Voor totale flexibiliteit en zonder risico’s helpen wij graag de bedrijven om deze kandidaten te plaatsen. Informeer naar de mogelijkheden bij GJ Personeelsdiensten of bij één van de accountmanagers van MVO Westland om u steentje bij te dragen”, besluit Ralph.

Terug naar nieuwsoverzicht