MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Patijnenburg behaalt certificaat voor effectieve bedrijfsvoering

Op woensdagmiddag 9 december waren alle medewerkers van Patijnenburg verzameld in de kantine voor een bijzondere verrassing. Het certificaat “Investors in People” werd uitgereikt uit handen van Jan Vrins, vertegenwoordiger van Investors in People Nederland. Uiteraard was wethouder Mohamed el Mokaddem aanwezig om iedereen te feliciteren en om een grote foto te onthullen die bij Patijnenburg wordt opgehangen.

Investors In People (IIP) is een internationale standaard die als organisatie helpt om een continu verbeterproces op gang te brengen en vast te houden. Plannen, Uitvoeren en Beoordelen zijn de drijvende principes. De drie principes geven door hun richtinggevend karakter houvast bij de ontwikkeling van de organisatie en haar mensen.

IIP is door Patijnenburg tastbaar en herkenbaar gemaakt door de interne campagne “In ’t Spoor”. Door de geanimeerde video en verschillende posters is dit voor iedereen goed zichtbaar op de werkvloer. Deze letters staan voor belangrijke kenmerken die nodig zijn om Patijnenburg een succesvol bedrijf te laten zijn: Initiatief, Netheid &Orde, Trots, Samenwerking, Plezier, Ontwikkeling, Ondernemend, Resultaat.
Als beloning en waardering voor de collectieve ontwikkelprestatie ontvangt de organisatie de ‘erkenning voor effectieve bedrijfsvoering’. Zij mag zich met recht een jaar lang ‘Investor In People’ noemen!

Terug naar nieuwsoverzicht