MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

2015, een hectisch jaar!

Het jaar zit er bijna op. We kijken terug op een hectisch jaar, met de invoering van de Participatiewet. Maar ook met het vertrek van Desirée Curfs en de komst van tijdelijk directeur Betty Talstra. Per 1 januari 2016 is Inge Vermeulen onze nieuwe directeur, voor vele Westlandse ondernemers een bekend gezicht.

Ook in onze opdracht voor de re-integratie van de bijstandsgroep is veel gebeurd. Wethouder Mohamed el Mokkadem wil met het ‘500-banenplan’ het aantal mensen in de bijstand drastisch naar beneden brengen. Dit heeft tot gevolg dat wij samen met het bedrijfsleven kansen moeten creëren voor deze groep mensen met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt.

Patijnenburg heeft ook een goed jaar gehad, met voldoende werk en een positief bedrijfsresultaat. Precies een jaar geleden werd er bij Esperit Elements in ‘s Gravenzande nog flink gebouwd aan een kantine voor de speciale afdeling voor onze mensen. Nu staat er een ingewerkte ploeg van mensen van Patijnenburg én mensen uit de bijstand die dagelijks honderden plantarrangementen maken.

Wij kijken terug op een zeer goed jaar en wensen iedereen fijne kerstdagen. Ook in 2016 hopen we weer op u te kunnen rekenen om ‘onze’ mensen een plek te geven op de arbeidsmarkt. Want ondanks dat u het lekker vindt om nu wat dagen vrij te zijn, bent u toch ook weer blij om weer aan de slag te kunnen? Precies, dat geldt voor iedereen!

Op het nieuwe jaar! Proost!

Terug naar nieuwsoverzicht