MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Nieuwe directeur Inge Vermeulen staat te trappelen

Nog een paar dagen en dan is het 2016. Het jaar start voor ons op 4 januari met een nieuwe directeur; Inge Vermeulen. Bij haar ‘presentatie’ aan alle collega’s van Patijnenburg, zei ze het volgende:

“Met veel energie wil ik me vanaf 1 januari 2016 inzetten als directeur voor Patijnenburg. Ik zie het als een uitdaging om het sterke merk Patijnenburg dat al 60 jaar bestaat ook voor de toekomst als breed leer/werkbedrijf op de kaart te zetten.
De afgelopen 20 jaar heb ik voor de overheid (ministerie van SZW en 3 gemeentes) gewerkt en sinds juli 2010 bij de gemeente Westland. Ik heb in mijn vorige banen kennis opgedaan van het sociale domein en weet wat er speelt rond werk, inkomen, zorg etc. Vanaf januari stap ik over naar een echt bedrijf en ga ik het ook in de praktijk zelf doen. Dat is een spannende stap voor mij en dat daagt mijn ondernemerschap uit en daar houd ik wel van.

Ik geloof erin dat iedereen een nuttige bijdrage kan leveren via werk en zet me daarom als ambassadeur van MVO Westland al 4 jaar in om ondernemers in Westland te overtuigen mee te doen om mensen met een beperking of uit de uitkering aan een baan te helpen. In mijn nieuwe rol als directeur Patijnenburg wil ik me hier nog actiever voor inzetten. Hierbij kan ik goed gebruik maken van het netwerk van ondernemers dat ik de afgelopen bij 5 jaar heb opgebouwd in Westland.

Daarnaast wil ik graag de uitdaging van de wethouder aan om 500 extra banen voor mensen uit de uitkering te realiseren.
Kortom: genoeg te doen, waar ik heel erg naar uitkijk.”

Terug naar nieuwsoverzicht