MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Hovenier van der Heijden zet mooi project op

Deze week heeft Aarnoud van ‘t Hof het MVO Convenant ondertekend. Hovenier van der Heijden heeft al veel ervaring met de inzet van Wajongeren en heeft in gesprek met MVO Westland een mooi nieuw project opgestart.

Van ‘t Hof vertelt over zijn drijfveer: “We hebben al een aantal jaar ervaring met het opleiden van Wajongeren in verschillende projecten. En eerlijk gezegd, het bevalt ons hoe langer hoe beter. Steeds meer jongens (en straks misschien ook meiden) vinden een vaste plek binnen ons bedrijf, waardoor ze door kunnen groeien. Je haalt mensen uit een isolement en biedt ze kans op een baan en daarmee een eigen inkomen en een bestaan. Dat vinden we heel leuk om te doen.”

De samenwerking richt zich op een aanbesteding van de Gemeente Westland. Het project ziet er als volgt uit: “Binnen het Westland hebben we een mooi contract voor werkzaamheden in De Lier. We vinden het heel leuk om MVO op dat project meer gestalte te geven en samenwerkende partijen aan elkaar te koppelen. Zo maken we een sterk plan voor de regio.”

Buiten het plezier in het werken met deze doelgroep brengt het Van der Heijden nog meer “Werken met deze doelgroep brengt ons werk en omzet. Dat komt omdat het ons een positief imago oplevert, hoe meer we het kunnen laten zien hoe beter. Het maakt ons merk sterker. Tevens is er meer onderlinge acceptatie en openheid binnen het bedrijf. Je deelt met elkaar het idee ‘niet iedereen hoeft perfect te zijn’. We focussen op de kwaliteiten van iemand en niet op de zwakke punten. Zo komt iedereen in zijn kracht en optimaal tot ontwikkeling.”

Terug naar nieuwsoverzicht