MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Werkzoekenden vinden uitzendbureaus tijdens banenmarkt

Donderdag 10 maart waren er rond de 200 Westlandse werkzoekenden bij de banenmarkt, georganiseerd door MVO Westland. Zes lokale uitzendbureaus waren aanwezig om kandidaten te spreken, CV’s te bekijken en vacatures te delen. “Er was een mooie opkomst, hier kunnen we wat mee”, aldus Ralph Vos van GJ Personeelsdiensten.

Initiatiefnemer van de banenmarkt is MVO Westland, een samenwerking tussen het Westlandse bedrijfsleven en de gemeente Westland om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan de slag te helpen. Naast ruim 100 bedrijven die aangesloten zijn bij MVO Westland, ondersteunen ook de aanwezige uitzendbureaus deze missie.

ABR, EG Personeelsdiensten, Reinders en van Soest, Werktalent, Veldwerk en GJ Personeelsdiensten kregen 30 seconden de tijd om de aanwezige werkzoekenden te interesseren in hun vacatures. Na deze ‘pitch’ stormden de werkzoekenden op de uitzendbureaus af op zoek naar een passende vacatures.

Ralph Vos kijkt met een goed gevoel terug op de middag. “We hebben leuke en gemotiveerde kandidaten gesproken waar we direct me aan de slag kunnen richting onze (potentiele) opdrachtgevers.”

Terug naar nieuwsoverzicht