MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Uitreiking certificaten ‘Loopbaan Ontwikkel Programma’ Patijnenburg

In juni 2015 heeft Wethouder Sociale Zaken van gemeente Westland, Mohamed el El Mokaddem, de officiële aftrap gegeven voor het Loopbaan Ontwikkel Programma (LOP). Deze training is ontwikkeld voor jonge medewerkers van Patijnenburg die de afgelopen 3 jaar in dienst zijn getreden.

De groep die heeft deelgenomen aan de training heeft zich op diverse onderdelen verder ontwikkeld. Te denken valt hierbij aan sociale vaardigheden, communicatievaardigheden maar ook vaardigheden die te maken hebben met werk. Er werden antwoorden gezocht op vragen als; Wat heb je nodig om goed samen te kunnen werken? Hoe word ik zelfstandiger in mijn werk? En, hoe kan ik mij flexibeler opstellen?

Tevens was er aandacht voor de mogelijkheid om aan het werk te gaan bij een reguliere werkgever, in plaats van bij Patijnenburg. Een ontwikkeling die zorgt voor veel vreugde bij de medewerker én het bedrijf.

De cursisten hebben veel geleerd in dit programma en zijn boven zichzelf uitgestegen. De komende periode zullen ze zich nog verder ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkelplan. Nu nog een leuke werkgever die onderneemt met zijn hart en één van deze gemotiveerde mensen een kans wil geven. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0174 27 20 00.

Terug naar nieuwsoverzicht