MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

27-05 op de BBC; ons MVO project bij Flora Holland in beeld

Een aantal weken geleden was de BBC te gast bij Flora Holland om beelden te maken voor de documentaire ‘The World’s Biggest Flower Market’. Op de afdeling Flower Handling Service, waar inmiddels 14 mensen vanuit MVO Westland werken, zijn beelden geschoten aan ‘onze’ band.

Op vrijdagavond 27 mei om 22.00 uur (Nederlandse tijd) staat Royal FloraHolland een uur lang in de schijnwerpers op op BBC TWO, het publieke kanaal van het Verenigd Koninkrijk. De presentatoren van de documentaire vertellen het verhaal van de reis die bloemen over de hele wereld maken om via de bloemenveiling elke dag in onberispelijke staat de vaas te bereiken.

Koninklijke paleizen
Presentatrice Cherry Healey wordt bijgestaan door Simon Lycett, bloemist van de Britse koninklijke paleizen. Ze volgen het verhaal van drie van de meest favoriete bloemen van Groot-Brittannië: de roos, de tulp en de lelie, tijdens de drukste tijd van het jaar.

In de woorden van de BBC: “Het is een bijzonder verhaal van ongelooflijke logistiek, waarin wetenschap, technologie en menselijk vernuft gecombineerd worden.”

Kijken dus!

Kort na de uitzending kunt u op de website van BBC TWO de documentaire terugkijken

Terug naar nieuwsoverzicht