MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Hoge opkomst bij eerste editie HaringPraet van MKB Westland

Op woensdag 29 juni vond de eerste editie van MKB Westland HaringPraet plaats. Dit spiksplinternieuwe evenement bij Restaurant Unicum Elzenhagen werd druk bezocht door ruim 200 Westlandse ondernemers. De bijeenkomst werd mogelijk gemaakt door MVO Westland, GJ Personeelsdiensten, JLM personenvervoer en Restaurant Unicum Elzenhagen. Alle ingrediënten waren aanwezig, zodat het een perfecte en gezellige HaringPraet werd in een ongedwongen sfeer!

Plannen MKB Westland voor de komende periode
Henk Salome opende de bijeenkomst met een welkom voor alle aanwezigen. De voorzitter noemde de plannen voor de toekomst van de ondernemingsvereniging. Na het openingswoord was het de beurt aan sponsor MVO Westland. Directeur Inge Vermeulen informeerde de aanwezigen met een enthousiast verhaal en riep de ondernemers op om MVO-partner te worden. “MVO Westland kan samen met Westlandse ondernemers zorgen dat mensen met een uitkering weer aan het werk geholpen worden.”, aldus Vermeulen.

Na het woordje en het korte filmpje van Inge Vermeulen vertelde Aad Moerman van Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen hoe trots hij was om slechts een half jaar na de opening al gastheer te mogen zijn van dit evenement.

Na het officiële gedeelte werd er een 6-gangen Walking Dinner geserveerd en werd er volop genetwerkt onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Er kan teruggekeken worden op een succesvolle eerste HaringPraet!

Klik op deze link om alle foto's, gemaakt door Rolf van Koppen, te zien

Terug naar nieuwsoverzicht