MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Vier nieuwe partners voor MVO Westland tijdens Week van het Werk

Met de start van de Westlandse Week van het Werk is MVO Westland uitgebreid met vier nieuwe partners. Zo tekende logistieke dienstverlener Wematrans vanochtend de overeenkomst onder het genot van een lekker ontbijt geserveerd door een andere nieuwe partner, Toussaint Bedrijfscatering. Ron Slingerland van Wematrans: “Wij willen mensen die moeite hebben om terug te komen op de arbeidsmarkt een kans geven. Daarom hebben we via MVO Westland iemand aangenomen in het kader van de Banenafspraak en zijn we partner geworden.”

De Week van het Werk is in volle gang t/m zondag 2 oktober en in deze week komen er vier nieuwe partners van MVO Westland bij. Naast Wematrans en Toussaint Bedrijfscatering zijn dat Bibliotheek Naaldwijk en Duindam Uitzendbureau. Bij de Bibliotheek Naaldwijk is via MVO Westland een medewerker gedetacheerd voor de koffiecorner. De Bibliotheek heeft ambitieuze plannen en wil een verbindende rol hebben in het Westland. Net als meer dan 100 andere werkgevers gaan zij er samen met MVO Westland voor zorgen dat mensen die aan de zijlijn van de arbeidsmarkt staan een kans krijgen om aan het werk te gaan.

Toussaint Bedrijfscatering
Horecagroep Toussaint uit ‘s Gravenzande zet zich als partner van MVO Westland op flinke schaal in voor mensen met een arbeidsbeperking. De horecagroep heeft de bedrijfscatering van sociaal werkbedrijf Patijnenburg overgenomen en detacheert de cateringmedewerkers onder de naam Toussaint Bedrijfscatering. Ook tijdens de Week van het Werk verzorgen deze medewerkers de ontbijten bij de werkgevers waar een ondertekening van de samenwerking plaatsvindt. Tijdens de Open Dag van Patijnenburg op 1 oktober kan iedereen in de kantine een broodje kopen bij de medewerkers van Toussaint Bedrijfscatering.

- De radiouitzending is hier terug te luisteren.

Foto (vlnr): Ron Slingerland (Wematrans), Ronald Slaman (werknemer via MVO Westland) en Monique Straman (MVO Westland).

Terug naar nieuwsoverzicht