MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Toussaint Bedrijfscatering officieel partner van MVO Westland

Vanochtend zetten Miranda Toussaint en Inge Vermeulen (directeur Patijnenburg) hun handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst binnen MVO Westland. Onlangs heeft Toussaint Bedrijfscatering de bedrijfscatering van sociaal werkbedrijf Patijnenburg overgenomen. Horecagroep Toussaint zet zich op flinke schaal in voor mensen met een arbeidsbeperking en is dus een zeer welkome partner.

“Super vet,” vindt medewerker Wilfried ter Laak het om bij Toussaint te werken. Samen met zijn collega’s doet hij allerlei werkzaamheden, van het smeren van broodjes tot het afleveren van bestellingen. In de uitzending bij de WOS lichtte hij en de beide ondertekenaars de samenwerking toe. Toussaint Bedrijfscatering is een van de vier bedrijven die in de Week van het Werk partner wordt van MVO Westland. De ondertekening ging samen met een heerlijk ontbijtje dat door de cateringmedewerkers werd gemaakt. De bedrijfscateraar verzorgt ook in de rest van de Week van het Werk (t/m zondag 2 oktober) de ontbijten bij diverse werkgevers.

De radio-uitzending is hier terug te luisteren.

Foto: Inge Vermeulen (Patijnenburg) en Monique Toussaint (Toussaint Bedrijfscatering) tekenen het convenant van MVO Westland in aanwezigheid van diverse cateringmedewerkers.

Terug naar nieuwsoverzicht