MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Duijndam Uitzendgroep nieuwe partner van MVO Westland

Duijndam Uitzendgroep tekende vanochtend als nieuwe partner het convenant met MVO Westland. “We gaan er met elkaar vooral voor zorgen dat mensen die aan de zijlijn van de arbeidsmarkt staan worden bemiddeld naar werk,” zegt Jaap Hinfelaar, account manager van MVO Westland. “Binnen de samenwerking zijn inmiddels vijf mensen geplaatst,” vult Annelies Hulsebosch van Duijndam Uitzendgroep aan. “We hebben de intentie om meerdere jaren te gaan samenwerken zodat mensen die er in de maatschappij net buiten vallen een kans krijgen op werk.”

De accountmanager van Duijndam Uitzendgroep zegt nauw samen te werken met MVO Westland om zo te zorgen voor goede matches. “Het komt voor dat wij worden benaderd door bedrijven omdat zij iets willen doen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar het gebeurt ook dat wij een goede kandidaat in beeld hebben en wij die persoon dan aanraden. Omdat de match nauwkeurig gebeurt en wij ondersteuning bieden wordt de nieuwe medewerker makkelijk geaccepteerd op de werkvloer.”

Beluister ook het interview op WOS radio.

Foto vlnr: Jaap Hinfelaar (MVO Westland) en Karel Duijndam (Duijndam Uitzendgroep) schudden elkaar de hand na ondertekening van het convenant van MVO Westland.

Terug naar nieuwsoverzicht