MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Banenmarkt voor Westlanders op 23 februari

Om werkgevers te ondersteunen bij het vinden van gemotiveerde werknemers, organiseert MVO Westland een Banenmarkt voor ALLE WERKZOEKENDEN in Westland. Ook schakelen we de lokale media in om zo veel mogelijk werkzoekenden te bereiken. Voor werkgevers een goede kans om met een grote groep potentiële medewerkers in contact te komen en een selectie te maken van passende kandidaten voor uw vacatures.

De Banenmarkt van MVO Westland vindt plaats op:

Wanneer: Donderdag 23 februari 2017
Tijd : 15.00 – 18.00 uur
Locatie : Werkplein Westland, Ambachtstraat 8 Naaldwijk

Accountmanager Jaap Hinfelaar: “Het is echt dé lokale markt waar werkgevers en werkzoekenden elkaar direct kunnen spreken. Dat past bij de Westlandse mentaliteit: we zetten gezamenlijk de schouders eronder en laten niemand langs de kant staan! Door elkaar kansen te geven laten we het Westland floreren. ” De vacatures zijn ingedeeld in de sectoren: tuinbouw/hovenier, transport/logistiek/magazijn, zorg/schoonmaak, productie en zakelijke dienstverlening.

Voor meer informatie kunnen Westlandse werkgevers terecht bij: Jaap Hinfelaar (j.hinfelaar@patijnenburg.nl) of Edwin Zuidgeest (e.zuidgeest@patijnenburg.nl)

Terug naar nieuwsoverzicht