MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Honderden vacatures bij Banenmarkt MVO Westland

Op donderdag 23 februari organiseert MVO Westland een Banenmarkt, met 10 werkgevers en honderden vacatures. Het doel van de banenmarkt is om Westlandse werkzoekenden en werkgevers met elkaar te matchen! De Banenmarkt - die plaatsvindt op 23 februari 2017 van 16.00 tot 18.00 uur op het Werkplein Westland, Ambachtstraat 8 Naaldwijk - is bedoeld om vraag en aanbod in werkzoekenden en werkgevers aan elkaar te koppelen.

Deze week zijn de definitief deelnemende bedrijven bekend geworden. Zowel uitzendbureaus als werkgevers met meerdere vacatures bemannen een stand op de Banenmarkt. De deelnemende bedrijven zijn ABR, EG Personeelsdiensten, Best Fresh Group, GJ Personeelsdiensten, Nature’s Pride, Rexnord, Solutions, Tempo Team, Van Koppen & Van Eijk en AB Zuid Holland. Deze krijgen volop de tijd om de aanwezige werkzoekenden te interesseren voor hun bedrijf en vacatures. Daarnaast is Sectorinstituut Transport en Logistiek aanwezig om voorlichting te geven over de mogelijkheden in de transportsector waar een groot tekort is aan vrachtwagenchauffeurs én de mogelijkheid om 80% van de opleidingskosten (rijbewijs C) gesubsidieerd te krijgen.

Voor elk wat wils
Door de diversiteit aan werkgevers is er voor elk wat wils. Er zijn vacatures op verschillende niveaus en in verschillende de sectoren. Om sneller vacatures te vinden in de juiste branche heeft MVO Westland er voor gekozen om de werkgevers herkenbaar te maken met kleuren voor de volgende branches: tuinbouw/hovenier, transport/logistiek/magazijn, zorg/schoonmaak, productie en zakelijke dienstverlening.. Een oproep aan alle werkzoekenden; Neem minimaal 5 exemplaren uw hun CV mee om achter te kunnen laten!

Terug naar nieuwsoverzicht