MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Succesvolle Banenmarkt MVO Westland levert meer dan 70 vervolgafspraken op!

De Banenmarkt die MVO Westland op 23 februari organiseerde met 10 werkgevers en honderden vacatures, mag met recht een succes worden genoemd. Met meer dan 70 vervolgasfpraken is het doel van de Banenmarkt, om Westlandse werkzoekenden en werkgevers aan elkaar te koppelen, ruimschoots geslaagd! Inmiddels zijn zelfs al twee van de kandidaten concreet aan de slag gegaan.

De vertegenwoordigers van de 10 deelnemende bedrijven, te weten ABR, AB Zuid-Holland, Best Fresh Group, EG Personeelsdiensten, GJ Personeelsdiensten, Nature’s Pride, Rexnord, Solutions, STL en Van Koppen & Van Eijk reageerden na afloop van de Banenmarkt zeer enthousiast. “Wij kregen volop de tijd om de aanwezige werkzoekenden te interesseren voor ons bedrijf en vacatures. Dat heeft bij ons geresulteerd in zo’n 23 vervolggesprekken met kandidaten waar wij mee door willen praten”, aldus Marko Huijgen van Rexnord. Naast de bedrijven was ook het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) aanwezig om voorlichting te geven over de mogelijkheden in de transportsector waar een groot tekort is aan vrachtwagenchauffeurs én de mogelijkheid om 80% van de opleidingskosten (rijbewijs C) gesubsidieerd te krijgen.

Zowel de werkzoekenden als de aanbieders toonden zich na afloop zeer content met zowel de opzet als het resultaat van de Banenmarkt.

Terug naar nieuwsoverzicht