MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

GJ Personeelsdiensten brengt MVO Westland naar HortiContact in Gorinchem

Van 20 t/m 22 februari is een groot gedeelte van ondernemend Westland te vinden bij de HortiContact in de Evenementenhal Gorinchem. Zo is GJ Personeelsdiensten uit Naaldwijk ook al jaren standhouder, echter dit jaar hebben zij nu de samenwerking gezocht met MVO Westland.

“Wij dragen MVO Westland een warm hart toe en werken intensief samen, daarom vonden we het leuk om ze een plek te geven in onze stand. Er komen ruim 16.000 bezoekers dus dat is voor GJ, maar ook voor MVO Westland een prachtige plek om te zijn”, aldus Roel Batelaan van GJ Personeelsdiensten. Uiteraard is MVO Westland blij met deze kans: Edwin Zuidgeest vertelt: “We gaan al jaren als bezoeker naar de HortiContact maar dit jaar zijn we er drie dagen. Dat geeft ons de mogelijkheid om nog meer werkgevers te spreken en zo meer mogelijkheden te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Echt super dat GJ ons deze kans geeft om gezamenlijk op te trekken”.

GJ Personeelsdiensten is partner van MVO Westland van het eerste uur. Jaarlijks weet GJ tientallen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen door de korte lijnen tussen de twee organisaties. Een zeer waardevolle samenwerking voor beide partijen!

Terug naar nieuwsoverzicht