MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Webinar Thuiswerken en corona (Arbeidsrecht)

Ook in het nieuwe jaar organiseren VNO-NCW Westland-Delfland, MKB Westland en MVO Westland webinars die gericht zijn op ondernemers. Nu de wereld helaas nog enige tijd op slot zit, zijn deze online bijeenkomsten een ideale manier om geïnspireerd te raken en de kennis te verbreden. Na de bijeenkomsten in de zomer van 2020 bijt MKB Westland het spits af.

Op donderdag 28 januari om 16:00 uur zal Janneke van Koppen van LLB digitale lezing geven over het arbeidsrechtelijke thema ‘Thuiswerken en corona’. In een sessie van circa drie kwartier zullen relevante onderwerpen de revue passeren en zullen vragen worden beantwoord die deelnemers hebben.
Wat zijn de rechten en plichten van werkgevers en werknemers als het gaat om thuiswerken? Hoe ver gaat de verantwoordelijkheid van de werkgever voor een geschikte thuiswerkplek? Zal het thuiswerken ooit nog verdwijnen? Hebben werknemers ook recht op thuiswerken na de coronacrisis? Of hebben werknemers zelfs de plicht om te zijner tijd thuis werk te verrichten? En hoe ver gaat de zorgplicht van een werkgever om (productie)werk thuis te organiseren als iemand tot de risicogroep behoort en daarom niet op locatie mag werken? Vragen of aanmelden: info@mkbwestland.nl

Terug naar nieuwsoverzicht