MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Politiek debat Westlandse kandidaat kamerleden

Voorafgaande aan de Tweede Kamerverkiezingen organiseert VNO-NCW Westland-Delfland in samenwerking met MKB Westland traditiegetrouw een politiek debat tussen enkele kandidaat-Kamerleden. Ook dit jaar vindt er een politiek debat plaats tussen enkele regionale kandidaten: Jantine Zwinkels (CDA, nr. 26 op de lijst) is raadslid in Utrecht, maar is de dochter van een Monsterse radijsteler en oud-wethouder Karin Zwinkels. Peter Valstar (VVD, nr. 21 op de lijst) woont in ’s-Gravenzande en was de afgelopen tien jaar woordvoerder en politiek adviseur op Het Binnenhof. Meiny Prins (Splinter, nr. 12 op de lijst) woont tegenwoordig in Zwitserland, maar heeft als CEO van Priva een warm hart voor het Westland.

Het debat vindt plaats op donderdag 11 maart om 16:00 uur over diverse onderwerpen die voor ondernemers én Westlanders belangrijk zijn. Het debat vindt plaats in De Malietoren en de gespreksleiding is in handen van Alphons de Wit.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan: poel@vno-ncwwest.nl

Vanwege de geldende maatregelen is het een online verkiezingsdebat dat te volgen is via Teams. Vragen stellen is mogelijk in de chat.

Terug naar nieuwsoverzicht