MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Uitnodiging: Brede welvaart in Westland... hoe dan?

Aan het Binnenhof wordt gewerkt aan een nieuw regeerakkoord, de gemeenteraadsverkiezingen worden in maart volgend jaar gehouden en ‘corona’ lijkt op zijn einde te lopen. Ondanks eerdere doemscenario’s voorspellen economen een onverwachts spoedig herstel van de economie. Op lokaal niveau hebben diverse belangenorganisaties de afgelopen periode hard gewerkt aan een visie op de Westlandse arbeidsmarkt. Tenslotte staat menig ondernemer en betrokkene te popelen om elkaar weer te kunnen ontmoeten.

Dit alles was voor MKB Westland, MVO Westland, Patijnenburg en VNO-NCW Westland-Delfland een goede reden om donderdagmiddag 14 oktober samen een event te organiseren onder het motto:

Brede welvaart in Westland… Hoe dan?

HIER AANMELDEN

MKB-Nederland en VNO-NCW hebben op landelijk niveau samen een koers ingezet waarin breed draagvlak voor hervorming van de arbeidsmarkt en herstel van de infrastructuur van sociaal ontwikkelbedrijven zijn opgenomen. De krapte op de arbeidsmarkt is op het niveau van voor de coronacrisis en ondernemers krijgen vacatures moeilijk vervuld.

Dagvoorzitter Rob Veenman zal het podium bieden aan VNO-NCW-voorzitter Ingrid Thijssen, zij zal de Nieuwe Koers 2030 toelichten. Aansluitend gaat Veenman in gesprek met Robèr Willemsen en Job Cohen over de huidige perikelen op de arbeidsmarkt. Willemsen is bestuurslid van MKB-Nederland, voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland én ondernemer. Cohen is voorzitter van Cedris, de vereniging voor een inclusieve arbeidsmarkt, en boogt op een lange carrière in het openbaar bestuur.

Datum:
Donderdagmiddag 14 oktober

Programma:
15.30 uur inloop

16.00 uur interview met Ingrid Thijssen over Nieuwe Koers 2030

16.20 uur interactief deel met zaal

16.30 uur tafelgesprek met Robèr Willemsen en Job Cohen

16.45 uur ondernemers en kandidaten naast hoofdgasten aan tafel

17.00 uur interactief deel met zaal

17.15 uur afsluiting en borrel

Locatie:
De Veiling

Adres:
Julianastraat 49, Poeldijk

Terug naar nieuwsoverzicht