MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Hartverwarmende avond bij MVO Westland Gala 2015

Op maandagavond 23 november stroomde WestlandTheater De Naald vol met gasten voor het feestelijke evenement van MVO Westland: het MVO Westland Gala. Tijdens deze tweede editie werden de MVO-partners bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar. De verwachtingen waren hoog. De gasten was immers een hartverwarmende, verrassende avond gegarandeerd en er was al uitgelekt dat een grote groep ondernemers een bijzondere rol zouden vervullen… Toen alle gasten via de bekende groene loper plaats hadden genomen, startte de avond met een smile.

Vrolijke aftrap
De lichten werden gedimd en het theatergordijn opende zich voor een spectaculaire opening van de avond. Na weken voorbereiding werden de gasten in de stemming gebracht met een zogenaamde lipdub op het vrolijke nummer Happy. Het filmpje bezorgde de aanwezigen een grote glimlach op het gezicht dankzij diverse blijde partners en medewerkers van MVO Westland die hun steentje bij hebben gedragen aan deze vrolijke aftrap.

Klik op deze link om de lipdub te zien op YouTube, of scroll naar beneden.

Inspirerende voorbeelden
Jeroen Toet heette vervolgens de gasten welkom en schetste kort waar MVO Westland voor staat. Vervolgens ging hij in gesprek met Tom Ouwerling (Best Fresh Group), Marco Vermeulen (Dutch Flower Group), Wouter Persoon (Esperit Elements), Rene Akkermans (Tzorg) en Mohamed el Mokaddem (Gemeente Westland) over hun ervaring of over welke grote projecten er in 2016 gerealiseerd gaan worden. Alleen al door deze werkgevers zijn volgend jaar bijna 100 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag.

Wethouder Mohamed el Mokaddem maakte gelijk van de gelegenheid gebruik om tijdelijk directeur van Patijnenburg, Betty Talstra, te bedanken voor haar goede werk de afgelopen maanden. De nieuwe directeur Inge Vermeulen, start per januari en werd onverwachts het podium op gevraagd om haar enthousiasme over haar nieuwe job te delen. Haar wens was om volgend jaar de dubbel zoveel gasten te mogen ontvangen tijdens het MVO Westland Gala.

De MVO-Westlandpsychiater
Als afsluiter kroop acteur en cabaretier Nico Meijer in de rol van de MVO-Westlandpsychiater en verscheen op het podium met een rek vol met pillen, poeders en doosjes. De MVO-Westlandpsychiater nam onder de loep in hoeverre de partners nu echt ‘Happy’ zijn aan de hand van een dieptebehandeling.

Na de verrassende voorstelling konden de gasten naar de foyer om gezellig met elkaar na te praten en te borrelen. Na een hartverwarmende avond vertrokken de gasten met een glimlach op hun gezicht over de groene loper richting huis.

Klik hier voor alle foto’s van de avond!

Terug naar nieuwsoverzicht