Nieuwe kandidaten voor vacatures

Wil jij ook MVO-partner worden door onze kandidaten een kans te geven in jouw bedrijf? Dat kan via een werkleertraject of door ze een proefplaatsing of stageplek aan te bieden voorafgaand aan een betaalde baan.

lees verder

Via werkleertrajecten
Via MVO Westland zijn er diverse mensen aan het werk via een werkleertraject, bijvoorbeeld mensen die een Participatiewet-uitkering ontvangen en een opleiding van een jaar volgen terwijl ze werken. Daarna stromen ze door naar een reguliere baan. Daarbij krijgen zij dan jobcoaching op de werkvloer. Daarnaast begeleidden wij in 2021 tientallen statushouders bij werkleertrajecten omdat werk de manier is om te integreren in de samenleving. Deze werkleertrajecten vinden bij Patijnenburg en diverse ondernemers plaats.

Via proefplaatsingen
Om goed te beoordelen of een kandidaat past bij uw bedrijf kunt u een proefplaatsing met ons afspreken.

Veel van die plaatsingen monden uit in een langer dienstverband. Zoals bij Bakkerij Huijsgemaakt; Bekijk hier het filmpje van Quincy.

Ervaren mensen

Hoewel het voor mensen van 45 jaar en ouder lastiger is om werk te vinden, kan deze groep juist veel bijdragen. Ervaren mensen op de werkvloer kan een team in balans brengen.

Medewerkers met een arbeidsbeperking
Diverse werkgevers in het Westland laten werkprocessen uitvoeren door medewerkers met een arbeidsbeperking. Dat levert hen veel op. Zo nemen de medewerkers eenvoudige, soms repeterende, taken over waardoor vaste medewerkers meer tijd hebben voor ander werk. En het doet iets met de sfeer op de werkvloer.

doe ook mee!
© 2021 - MVO Westland. Alle rechten voorbehouden

Privacyverlaring