MVO Westland partner

Meedoen als partner van MVO Westland? Je krijgt ondersteuning bij werving, selectie en begeleiding van nieuwe werknemers. Ook kunnen wij adviseren over de inzet van regelingen en subsidies.

lees verder

Het begint bij een intakegesprek met accountmanagers (v.l.n.r.) Marieke Sparreboom of Marjolein Ferwerda. Daarbij brengen zij samen met jou de diverse mogelijkheden in kaart. Daarnaast zijn er ook andere manieren om MVO-partner te worden. Bovendien ben je als partner onderdeel van ons netwerk waarmee wij in publiek-private samenwerking optrekken om het arbeidsmarktklimaat te verbeteren.

Werkprocessen uitbesteden
Je kunt (delen) van de werkprocessen uitbesteden aan Patijnenburg. Dan gaat daar een gemotiveerde groep mensen voor je aan de slag. Bij Patijnenburg werken mensen die begeleiding en structuur nodig hebben op de werkvloer. Veel bedrijven besteden werkzaamheden op het vlak van assemblage, montage, metaalbewerking en verpakking aan ons uit.

Diensten afnemen
Patijnenburg levert diensten die bedrijven kunnen afnemen, waarbij je dus ook iets doet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo kunnen medewerkers van Patijnenburg bijvoorbeeld het bedrijfspand schoonmaken, het groenonderhoud verzorgen of heerlijke broodjes leveren.

Nieuwe kandidaten voor vacatures
Heb je vacatures of werkzaamheden die blijven liggen? Wij kunnen helpen met kandidaten die het werk gedaan krijgen. Wij werven en selecteren geschikte kandidaten die je bijvoorbeeld een proefplaatsing of stageplek kunt aanbieden voorafgaand aan een betaalde baan. Zo kun je beoordelen of de kandidaat past bij het bedrijf. Voor de werkzoekende betekent dit het kunnen opbouwen van werkritme, het ingewerkt raken en groeien als collega in het team. Daarmee geef je zeker invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Onderdeel van sociale netwerkclub
Voor MVO-partners zijn er diverse activiteiten en bijeenkomsten van MVO Westland waar je aan kunt deelnemen. Tijdens informele lunches en andere netwerkbijeenkomsten brengen we ondernemers met elkaar in contact en inspireren wij o.a. met praktijkvoorbeelden. Ook vragen we onze MVO-partners regelmatig om mee te doen aan commercials, interviews, op bijeenkomsten en op social media. Wij maken onze MVO partners zichtbaar!

Kom nu in actie en doe mee met MVO Westland!

Enthousiast geworden door de inspirerende verhalen? Zet dan nú de eerste stap en neem contact met ons op!

Aanmeldformulier

doe ook mee!
© 2021 - MVO Westland. Alle rechten voorbehouden

Privacyverlaring