Onze ambassadeurs spreken zich uit!

In MVO Westland trekken bedrijfsleven en overheid met elkaar op. Met de missie: zoveel mogelijk mensen aan werk helpen en daarmee ook de economie versterken. Onze ambassadeurs ondernemen en spreken vanuit hun hart. 

lees verder

"Een Westland zonder Patijnenburg? Ondenkbaar! Gemeente Westland en Patijnenburg bieden ondernemers hierbij ondersteuning en begeleiding. Het is onze gezamenlijke maatschappelijke verantwoordelijkheid om werk van werk te maken!"

 Piet Vreugdenhil, Wethouder gemeente Westland

MKB Westland & MVO Westland

“MKB Westland heeft aan de basis gestaan van MVO Westland. Als één van de founding fathers blijf je altijd een ambassadeur. MKB Westland vult dit ambassadeurschap met volle overtuiging in; er worden samen evenementen georganiseerd waarbij ‘afstand tot de arbeidsmarkt’ een vast thema is. Ook bieden we artikelen in nieuwsbrieven en businessmagazine Streamer om de missie van MVO onder de eigen achterban breed uit te dragen. Bij het uitreiken van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs is er tevens oog voor de doelstellingen van MVO Westland. Inclusief ondernemen is voor Westlandse ondernemers een tweede natuur, MKB Westland beveelt een samenwerking met MVO Westland van harte aan.”

Shirley Schelkers, voorzitter MKB Westland

 

Marck Hagen, voorzitter VNO-NCW Westland-Delfland

 

MVO Westland is een sterke beweging van publieke en private partners die de handen ineen slaan voor een inclusieve arbeidsmarkt. Ondernemen met je hart, geweldig!

Mohamed el Mokaddem, voorzitter Cedris

doe ook mee!
© 2021 - MVO Westland. Alle rechten voorbehouden

Privacyverlaring