MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Kwekerij Overgaag tekent MVO Partnership

Woensdag 3 februari is er weer een mooi bedrijf Convenant Partner geworden van MVO Westland. Dit keer was het John Overgaag, die namens Kwekerij Overgaag zijn handtekening zette onder de onderlinge samenwerking.

Op 1 juni 2015 is er iemand begonnen met een arbeidshandicap om te ondersteunen bij de werkzaamheden in de schuur. De paprika-kweker zegt daarover “We wilden het proces bij onze verwerking soepeler laten verlopen en daar zochten we een parttime medewerker voor. Een jaar geleden heb ik een presentatie gekregen over MVO Westland en heb ik de dienstverlening altijd onthouden, omdat we daar graag iets mee wilden doen. We hebben als bedrijf de MVO-gedachte en ik vind het mooi om iemand een kans te geven én om mensen uit het Westland aan het werk te helpen. Onze nieuwe medewerker zorgt voor rust op de werkvloer, want je weet dat de taken die hij uitvoert altijd goed gebeuren. Hij ontzorgt de andere collega’s.”

MVO Accountmanager Edwin Zuidgeest is uiteraard ook blij met dit partnership. “Naast dat we een medewerker van Patijnenburg gedetacheerd hebben, kijken we ook naar andere mogelijkheden binnen de kwekerij. Er is nu met John gesproken over een functie voor iemand uit de bijstand, die hopen we binnenkort in te kunnen vullen.”

Terug naar nieuwsoverzicht