04 april

Match van de Maand: Kamran bij Optisport

'Samenwerking blijkt een echte win-win'

terug

“Wij kwamen handen tekort, daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met Patijnenburg. En zo kwam het contact met Kamran tot stand. Hij is voor ons een aanwinst, het is echt een win-win situatie”, aldus Jacky Kerklaan, senior teamleider bij Optisport, locatie Vreeloo, in ’s-Gravenzande. Wij hebben hier het Westland in totaal 5 locaties voor binnen- en buitensport alsmede een zwembad. En zeker in het binnenseizoen kan het erg druk zijn. Daarom is het fijn dat wij nu met Kamran, bij locatie De Pijl in Naaldwijk en Sportcentrum Vreeloo in de Lier, een aanpakker in huis hebben die ook goed zelfstandig kan werken.“

“Het werk is heel veelzijdig, het variëren van alles klaarzetten voor de groepen sporters, het schoonhouden van de locatie tot en met het, zo nodig, bijspringen in de horeca. Wij doen het hier met alle collega’s echt samen”, vertelt de oorspronkelijk uit Iran afkomstige Kamran enthousiast.“ Na een lange asielprocedure heb ik, na een aantal andere banen, sinds januari hier een plek gevonden waar ik mij helemaal thuis voel. Mijn collega’s zijn vriendelijk, wij helpen elkaar waar nodig en ik leer hier elke dag weer iets nieuws.”

Kamran heeft vanaf de eerste dag al laten zien dat hij een super-gemotiveerde allrounder is. “Het zelfstandig werken en het oplossen van voorkomende ‘problemen’ gaat hem nu echt goed af. Daarom hebben wij hem nu een contract voor 6 maanden aangeboden zonder proeftijd. Wij hebben alle vertrouwen in Kamran. Ik zou daarom zeker mensen aanraden om voor vacatures naar een eventuele samenwerking met Patijnenburg te kijken”, zegt Jacky tot besluit.  

doe ook mee!
© 2021 - MVO Westland. Alle rechten voorbehouden

Privacyverlaring