Veel geslaagde matches door Rob's MVO Challenge

In 2021 is de bekende presentator en talkshowhost Rob Veenman de uitdaging aangegaan om minstens 50 nieuwe MVO partners aan te sluiten. Bekijk de inspirerende verhalen en filmpjes.

lees verder

Rob's MVO Challenge

Bekijk hier de video van Rob’s MVO Challenge met een mooie mix van verhalen van MVO-partnerbedrijven die kandidaten een kans gaven. Shoeby Fashion in 's-Gravenzande en Plantsome tonen aan hoe goed sociaal ondernemen werkt in de praktijk!

Kijk hier de WOS uitzending met als nieuwste partnerbedrijven Priva en Snackpoint Poeldijk. Met daarnaast een interview met wethouder Piet Vreugdenhil van gemeente Westland over het wat en waarom van MVO en waarom ook hij meedoet.

Bekijk hier de mooie verhalen van Michelle en Robert van Bistro De Herberg, Tony Degens van JAVADO Plant, Puck Van Holsteijn van World Horti Center, Eddy Moerman van Hotel Restaurant Unicum Elzenhagen, Anne van den Berg van Raaskal en Lisa Schravendijk va Okidoki Kinderopvang. Zij onderstrepen hoe sociaal ondernemen werkt in de praktijk!

In dit filmpje vertellen Chris, Zoë en kandidate Quincy van Bakkerij Huijsgemaakt, Jan Dijker en Sabina van Rataplan en Marijke Boekestijn van Boekestijn Tuinmachines enthousiast over hun persoonlijke ervaringen.

En bekijk hier de hartverwarmende acties bij WOS​ Extra van Rob's MVO Challenge, waardoor MVO Westland weer veel nieuwe MVO-partners mocht verwelkomen. Kijk naar John Dijkshoorn​ van Koppelaar MixMedia​ , Léon van der Heide en Tessa van C’est bon Chez Leon​, David van Schie​ en Renée Schie​ van David van Schie, Party Rental​ , Wessel Vijverberg​ van SPB Personeel​, Gerard en Eugene van Batenburg Techniek, Ton van Dillen​ van Van Dillen Techniek​ en Petra van Dijk van Careyn​ voor de inspirerende verhalen van ondernemers.

doe ook mee!
© 2021 - MVO Westland. Alle rechten voorbehouden

Privacyverlaring