MVO Westland, ondernemen met je hart!

"De gun-factor is doorslaggevend voor het succes"

Inge Vermeulen - Directeur Patijnenburg

Betty Talstra tijdelijke directeur Patijnenburg

Patijnenburg heeft per 1 juni 2015 een nieuwe tijdelijke directeur. Betty Talstra volgt Desirée Curfs op die in juni start als directeur van het regionaal participatiebedrijf Stroomopwaarts MVS.

“Voor het vinden van een nieuwe directeur voor Patijnenburg wilden we niet over één nacht ijs gaan. Daarom heeft de gemeente mevrouw Talstra voor zes maanden aangesteld om de taken van Curfs over te nemen en mee te denken over toekomstscenario’s voor Patijnenburg. In de tussenliggende periode starten we de werving voor de definitieve directeur ”, aldus Wethouder El Mokaddem. “Betty Talstra heeft veel ervaring als manager op het maatschappelijk sociaal terrein en is betrokken bij de ondersteuning van gemeenten bij de invoering van de Participatiewet en de samenwerking tussen sociale diensten en sociale werkplaatsen. Daarvoor was ze directeur bij de gemeente Zoetermeer met onder andere Sociale Zaken in haar portefeuille.”

Met haar komst brengt mevrouw Talstra een goed regionaal netwerk en waardevolle kennis en ervaring mee voor Patijnenburg op het gebied sociale werkvoorziening en re-integratie.

Terug naar nieuwsoverzicht